+ Reply to Thread
Results 1 to 7 of 7

Thread: v12.0.1

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    15

    Angry v12.0.1

    I've found that latest version does not work properly at least on my browser Chrome v58
    I see the lest of email but many time when i click one, the content preview page is not refreshed and appear as empty page with title only !!

  2. #2
    hey,
    did you tried to clear browser cache? or maybe incognito window?

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    15
    Yes i've cleared my cache but after some time the problem come back..

  4. #4
    Quote Originally Posted by blondie63 View Post
    Yes i've cleared my cache but after some time the problem come back..
    what about incognito?
    are you using default skin for webclient? or did you made some changes or customizations?

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    15
    default skin for webclient, no changes , not incognito

  6. #6
    in that case try incognito, or try to refresh directory cache from console in you are admin of server

  7. #7
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    15
    Hi, after a long time.. i've same problems with 12.02 and Chrome 62 latest !
    What do you mean with "refresh directory cache from console in you are admin of server" ?
    Is there a command or i need to delete some files/folders ?
    Thanks

+ Reply to Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts