+ Reply to Thread
Results 1 to 5 of 5

Thread: Upgrade to 12.0.2 - Webmail not working

  1. #1

    Upgrade to 12.0.2 - Webmail not working

    Since upgrade to 12.0.2 we now have webmail issues - its not working and I now have thousands of angry users

    In Web Log :

    FastCGI: Inside = 100, Free = 0,

    In Error Log - many times a second :

    SYSTEM [4B44] 12:53:41 FCGI: Could not start worker process (terminated soon): C:\Program Files\IceWarp\php\php.exe -c "C:\Program Files\IceWarp\php" (err=2)
    SYSTEM [4B44] 12:53:41 FCGI: Could not start worker process: C:\Program Files\IceWarp\php\php.exe -c "C:\Program Files\IceWarp\php" (err=0)
    SYSTEM [4098] 12:53:41 FCGI: Could not start worker process (terminated soon): C:\Program Files\IceWarp\php\php.exe -c "C:\Program Files\IceWarp\php" (err=2)
    SYSTEM [4098] 12:53:41 FCGI: Could not start worker process: C:\Program Files\IceWarp\php\php.exe -c "C:\Program Files\IceWarp\php" (err=0)


    Anyone suggest a fix ?

    Thanks

  2. #2
    Hello Neil,

    This is a community forum, which means only customer/user to customer/user help. It is no official support channel.
    If you have a valid license and maintenance please create a ticket in our ticket portal here:
    https://www.icewarp.com/support/iw-license/

    Thank you very much.
    Kind Regards,
    Christoph

  3. #3
    Hello Neil,

    1, Stop IceWarp services
    2, turn off Watchdog for a while
    3, delete all old PHP sessions /icewarp/php/temp - all files with "sess_"
    4, Start IceWarp service, turn on Watchdog and check Error log.

  4. #4
    Hi Milan,

    Hope your well.

    I fixed this by deleting the background--default.jpg file as per the attached.

    https://support.icewarp.com/hc/en-us...ult-background

    This caused all of the issues.

    Cheers

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2015
    Posts
    6

    Same Problems

    I encounter the same problems. I've tried all possibilities : new VM on Windows 2012R2, 48 Go RAM, SSD, 12 CPU allowed.... Every day VM is restarted... And some days it works, some we see "impossible service processing....." Then I see more than 2000 sessions in Icewarp/php/temp.
    One thing is clear : Our server doesn't work 2 consecutive days.
    Our support haven't any answer....

+ Reply to Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts